Oikeudellinen tiedonanto

Tietosuoja


Jättämällä yhteystietosi sivullemme annat luvan ottaa sinuun yhteyttä. Emme käytä tietojasi mihinkään muuhun tarkoitukseen emmekä luovuta niitä kenellekään. Voit milloin tahansa pyytää poistamaan tai korjaamaan tietosi. Verkkosivumme käyttävät Google Analytics –ohjelmaa kävijäseurantaan. Ohjelman evästeiden keräämä tieto on anonyymiä ja koskee mm. sivujen kävijämääriä.

Immateriaalioikeudet ja käyttöehdot

Kaikki sivuillamme esitetty aineisto on CLean Contract Oy:n tai kolmansien omaisuutta. Voit käyttää sitä ainoastaan henkilökohtaiseen katselutarkoitukseen, et mihinkään muuhun. Käyttämällä sivustoamme sitoudut tässä tiedotteessa oleviin ehtoihin ja Suomen lain soveltamiseen.

Vastuunrajoitus

Kaikki sivuillamme esitetty tieto on yleistä informaatiota eikä oikeudellista neuvontaa. Mahdolliset linkit muille sivuille eivät tarkoita suositusta. Aineisto esitetään sellaisena kuin se on emmekä takaa sivuilla esitettyjen tietojen oikeellisuutta, saatavuutta tai soveltuvuutta tiettyyn tarkoitukseen. CLean Contract Oy ei vastaa mistään suorasta tai epäsuorasta vahingosta, joka johtuu sivujen tai niillä esitettyjen tietojen käytöstä.Oikeudellinen tiedonanto | © 2018 CLean Contract Oy Kaikki oikeudet pidätetään